Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Duurzaamheid

Door Dordt Sport

Ondersteuning
Er zijn veel partijen zijn die je kunnen helpen om sportaccommodaties duurzamer te maken. Daarom heeft NOC*NSF een begeleidingstraject ontwikkeld. Dit traject wordt uitgevoerd door geselecteerde partijen. Via deze website vind je meer informatie. 

Gratis energiescan en advies in samenwerking met gemeente Dordrecht
De gemeente Dordrecht heeft het afgelopen jaar sportverenigingen de mogelijkheid geboden om hun eigen accommodatie te laten nakijken. Ook kunnen ze advies krijgen over verduurzamingsmogelijkheden. Verschillende verenigingen hebben daar al gebruik van gemaakt. Ook interessant voor jouw vereniging/accommodatie? Neem contact op met de sportregisseur uit jouw gebied. 

Informatieplicht energiebesparing
Als sportorganisatie ben je misschien wel een grote verbruiker van energie. In dat geval val je onder de informatieplicht energiebesparing. De informatieplicht energiebesparing geldt voor instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m³ gas gebruiken. Uiterlijk 1 juli 2019 hebben deze instellingen de overheid digitaal aangeven welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen.

Meer informatie over de informatieplicht vind je op de website van het RVO. Hier vind je bijvoorbeeld video's die de zaak zo helder mogelijk uitleggen. Ook vind je hier een uitgebreid stappenplan om je door de procedure te begeleiden.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je vragen over jouw sportclub?

Heb je vragen over jouw sportclub?

Neem contact op met de sportregisseur uit jouw gebied:

Patrick van der Zouwen - Centrum
Maartje Vissers - Oost 
Lia Paasse - West

Heb je vragen over de website? Neem contact op met de helpdesk: