Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Senioren: de Kampioenen

Door Sport in Deventer

Ouderen, ze zijn geweldige ouders of grootouders. Weten veel over cultuur en zitten vol mooie verhalen, ervaringen en zijn nog energiek genoeg om dit alles met elkaar te delen. De ouderen onder ons zijn échte Kampioenen. In 2023 zetten we het sport- en beweegaanbod voor Kampioenen in het zonnetje. 

Kampioenen Spelen voor ouderen

Na het succes van de Kampioenen Spelen tijdens de Sportweek 2021 in Deventer en de SportinDeventer Kampioenenkrant zetten we ouderen ook in het voorjaar 2023 in het zonnetje door wederom een speciale Kampioenenkrant uit te brengen die wordt verspreid in heel Deventer. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen, waarin ook ervaringen van ouderen gedeeld worden. Het doel van de krant is om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen met activiteiten die passen bij ieders leeftijd, niveau, ambitie en mogelijkheden. De krant wordt uitgegeven in april 2023 aanstaande en wordt verspreid onder inwoners van de gemeente Deventer. 

Diverse sportverenigingen hebben speciaal sportaanbod voor senioren zoals FC RDC, Deventer Hockey Verenigingen en SV Helios.


 Wil ook jouw vereniging mee doen met de kampioenenactie? 

  • Klik hier om je aan te melden via het googledocs formulier. Doe dit voor 31 januari 2023!
  • Plaats jouw Kampioenenaanbod in de actieperiode (1 april tot en met de zomerperiode) op het clubprofiel (mijn clubbase)
    Hoe dit werkt kun je terugvinden in het handboek dat je via deze link kunt openen. We helpen je er graag bij, neem ook hiervoor contact op met sportieveverenining@sportbedrijfdeventer.nl 

Wat levert het op?

  • Zichtbaarheid van jouw club d.m.v. de uitgave van de Kampioenenkrant, social media en de vermelding op www.sportindeventer.nl/kampioenen.
  • Potentiële nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw club

Heeft u vragen over de Kampioenen campagne, het publiceren van het aanbod op sportindeventer.nl of over sportaanbod voor deze doelgroep? Neem dan contact met ons op via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl.


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer