Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Senioren: de Kampioenen

Door Sport in Deventer

Ouderen, ze zijn geweldige ouders of grootouders. Weten veel over cultuur en zitten vol mooie verhalen, ervaringen en zijn nog energiek genoeg om dit alles met elkaar te delen. De ouderen onder ons zijn échte Kampioenen. In 2023 zetten we het sport- en beweegaanbod voor Kampioenen in het zonnetje. 

Na het succes van de Kampioenen Spelen tijdens de Sportweek 2021 in Deventer en de SportinDeventer Kampioenenkrant 2022 zetten we ouderen ook in het voorjaar 2023 in het zonnetje door wederom een speciale SportinDeventer-krant uit te brengen die wordt verspreid in heel Deventer. Een krant vol sport- en beweegaanbod voor ouderen, waarin ook ervaringen van ouderen gedeeld worden. Het doel van de krant is om zoveel mogelijk Kampioenen uit te dagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen met activiteiten die passen bij ieders leeftijd, niveau, ambitie en mogelijkheden. De krant wordt verspreid in heel Deventer begin april 2023. 

Doet jouw vereniging mee met de kampioenenactie?

Wat levert het op?

  • Zichtbaarheid van jouw club d.m.v. de uitgave van de Kampioenenkrant, social media en de vermelding op www.sportindeventer.nl/kampioenen.
  • Potentiële nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw club

Heeft u vragen over de Kampioenen campagne, het publiceren van het aanbod op sportindeventer.nl of over sportaanbod voor deze doelgroep? Neem dan contact met ons op via sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl.


Link gekopieerd naar klembord

Meer weten?

Meer weten?

Mail naar clubbase@sportindeventer.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!