Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vraag gratis het bewaarnummer SBM - CVSN aan over grensoverschrijdend gedrag!

NOC*NSF29 jul. 2022

Grensoverschrijdend gedrag in de sport is geen onderwerp waar we makkelijk over praten. Maar waar we wel over moeten praten. Dat doen we in het speciale bewaarnummer dat Centrum Veilige Sport Nederland in samenwerking met SPORT Bestuur en Management heeft gemaakt. We praten met sporters, clubbestuurders,  vertrouwenscontactpersonen en beleidsmakers. Allemaal mensen met een goed verhaal en een duidelijke mening.

In het nummer vind je interviews met o.a. Gregory Sedoc, Jan Dirk van der Zee, Peter Fijbes en Mari√ętte Hamer. Het blijft niet bij praten alleen. Met de verhalen en achtergrondverhalen bieden we boeiende content, inspiratie en nieuwe inzichten. Maar ook praktische tips om grensoverschrijdend aan te pakken, zoals met de Regeling Gratis VOG en het High 5! Stappenplan.

Gedrukt of online

Iedereen die betrokken is bij het onderwerp grensoverschrijdend gedrag binnen de sport mag dit speciale bewaarnummer niet missen. Wil je deze speciale editie in een gedrukte versie ontvangen? Stuur dan een bericht met je NAW-gegevens naar vog@nocnsf.nl. Op de website van het CVSN (https://centrumveiligesport.nl/sbm) vind je ook een link naar het online magazine.


NOC*NSF 29 jul. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: