Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Kieviten vragen heel Wassenaar mee te denken over de toekomst van de club

NOC*NSF08 jul. 2022

Hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen meedenken over de toekomst van je sportvereniging? In Wassenaar laten De Kieviten zien dat ze dat belangrijk vinden. Met een artikel in de lokale online krant roepen zij alle Wassenaarders op mee te doen: 'Samen Maken We De Kieviten'.

Met die titel plaatsten zij onderstaand bericht: 

Op zondag 19 juni zijn bestuur- en commissieleden bij elkaar gekomen om samen na te denken over de toekomst van de Kieviten. Straks komt het nieuwe clubhuis met sporthal. Welke visie hoort bij deze bruisende sportvereniging? Plezier in sport staat centraal. De afdelingen golf, tennis en hockey hebben met elkaar nagedacht wat nodig is voor de Kieviten in 2030.

Innovatie in sport vraagt om toekomstbestendige faciliteiten zoals padelbanen voor de tennisafdeling, een waterveld voor hockey en optimalisering van de mogelijkheden voor het golfen.

Uniek aan de Kieviten is dat verschillende sporten gespeeld kunnen worden, goed voor bijvoorbeeld de motorische ontwikkeling van de Wassenaarse jeugd. De Kieviten is verbonden met de omgeving, maatschappelijk betrokken en gunt alle Wassenaarders een Kievit te zijn.

Een sportvereniging leunt voor al haar activiteiten op vrijwilligers. Kieviten is blij met de inzet van haar actieve leden. Een uitdaging is het activeren van meer leden. Goed om daarbij te bedenken: vele handen maken licht werk en verhogen de saamhorigheid.

Gerichte communicatie naar de leden over het wel en wee van de club is van groot belang. Ook zijn er ideeën opgehaald voor gebruikersvriendelijkheid van o.a. website en apps. Om ook in de toekomst de Wassenaarder met plezier te kunnen laten sporten zal de Kieviten haar visie en bijbehorende bouwstenen in het aankomende half jaar verder uitwerken met de leden.

Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkelingen op de Kieviten of wil je een bijdrage aan de toekomst van de Kieviten leveren? Neem contact op via secretaris@kieviten.nl.

Kijk hier naar het oorspronkelijke bericht. 


NOC*NSF 08 jul. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: