Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

SC Hoevelaken zoekt daders vandalisme via social media

NOC*NSF26 jan. 2022

Het veld van Sportclub Hoevelaken lag vorige week zondagochtend bezaaid met glas. De club is nu op zoek naar de daders en heeft daarvoor haar social media kanalen ingezet.

Zeker tientallen bierflesjes werden vorig weekeinde kapot gegooid op en rond het veld van SC Hoevelaken aan het Kerkepad. De scherven lagen verspreid over het veld. Ook lagen er tientallen plastic bekertjes en waren er attributen verplaatst of omgegooid.

De club is niet te spreken over de vernielingen en hoopt dat mensen die meer weten over de daders, dat willen doorgeven. ‘Als je dit op je geweten hebt besef je dan eens goed dat hier iedere dag kinderen voetballen die hierdoor hele lelijke snijwonden kunnen oplopen.’

Troep en vernielzucht

‘Dit los van het feit dat dit gewoon asociaal gedrag is en je goedwillende vrijwilligers opzadelt met jouw troep en vernielzucht’,  meldt de club op haar Facebookpagina.

We hopen dat de daders gevonden worden!

De actie leidt tot veel woedende reacties. Het gebeurt vaker dat sportverenigingen de dupe zijn van vernielingen in de avonden. Kortgeleden werd bijvoorbeeld het veld van IJsselmeervogels in Bunschoten overgoten met een bijtende stof.


NOC*NSF 26 jan. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: