Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Ook dit jaar weer Rondjevoorjeclub voor de clubkas

NOC*NSF17 nov. 2021

Na het succes van vorig jaar opent Clubplan Nederland dit najaar opnieuw de deuren van hun virtuele kantine op Rondjevoorjeclub.nl. Hier kunnen supporters een digitaal rondje geven aan hun club: een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. De actie heeft een hoog derde helft gehalte en is daarmee volgens de initiatiefnemers de gezelligste crowdfundingsactie van Nederland.

“Vorig jaar zijn we uit nood gestart met deze actie, omdat clubs veel inkomsten misliepen doordat hun kantine dicht moest blijven. Omdat veel clubs vroegen of we dit jaar weer terugkomen met de actie doen we dit jaar nog een rondje”, aldus Henk-Jan Broersma van Clubplan.

Nieuw dit jaar is dat clubs nu zelf hun eigen spaardoel kunnen opgeven. Zo is voor alle supporters direct duidelijk hoe zij hun club kunnen helpen. Verder heeft de organisatie veel leuke prijzen toegevoegd, zodat het voor iedereen de moeite waard is om mee te doen. De actieperiode is op vrijdag 15 oktober van start gegaan met de eerste 70 clubs. Clubs kunnen zich tot en met 30 november aanmelden en de actieperiode duurt tot en met 31 december. Een mooie, gezellige afsluiter van dit sportjaar voor de amateurclubs.

Hoe werkt Rondje voor je Club?

Iedereen met clubgevoel kan meedoen. Leden, vrijwilligers, supporters of sponsors die hun club willen helpen kunnen hun eigen vereniging opzoeken op www.rondjevoorjeclub.nl. Vervolgens kunnen zij op de actiepagina van hun vereniging een rondje doneren. Het gaat daarbij om een symbolisch rondje: een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier geen drankjes voor terug, maar helpt je club hier enorm mee.


NOC*NSF 17 nov. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: