Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Grote Talentenshow van Gyverda

NOC*NSF09 aug. 2021

C.G.V. Gyverda heeft het seizoen afgesloten met een bijzondere film: 'de grote talentenshow van C.G.V. Gyverda Daarle'. De club heeft er bewust voor gekozen om alle optredens buiten te filmen. Het geeft een mooie weergave van de afgelopen tijd, toen er tijdens de lockdown buiten werd gesport.  

Iedere groep koos een speciale locatie waar bijvoorbeeld ook aan de sponsoren werd gedacht. Zo dansten de meiden van de jazzdansgroep een geweldige dans bij de hoofdsponsor. 

De leden ontvingen een afgeschermd YouTubelinkje en keken vanuit huis naar de talentenshow. De show werd aan elkaar gepraat door de trainsters door middel van een vooraf opgenomen bingo. Om de avond interactief te houden, kon men tijdens de pauze ook nog een originele foto opsturen met het thema zomer. Wat een top idee!  


NOC*NSF 09 aug. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: