Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kick-off voor zes SV VERS-verenigingen

NOC*NSF18 sep. 2020

Zes sportverenigingen kregen op donderdag 17 september op het hoofdkantoor van de KNVB in Zeist de status ‘Modelkantine SV Vers’. Deze clubs worden voorlopers in de beweging om van elke sportclub een gezonde sportomgeving te maken.

De VERS verenigingen dienen als inspiratie- en leerplekken bij het ontwikkelen van rookvrijbeleid, alcoholbeleid en een gezonder voedingsaanbod in de sportkantine. De deelnemende clubs stellen een eigen SV VERS Team op dat wekelijk begeleiding krijgt van een Team:Fit coach.

In het najaar van 2019 zijn al drie voetbalvereniging gestart. Nu was het de beurt aan twee korfbal-(KV VERS), twee tennis-(TV VERS) en twee hockeyverenigingen (HC VERS). Begin 2021 zullen nog eens drie sportverenigingen geselecteerd worden als een VERS vereniging.

De SV VERS verenigingen 2019-2020

KV VERS:

HC VES:

  • HC Etten-Leur – Etten-Leur
  • NHC de IJssel

TV VERS:

  • TC Venlo – Venlo
  • TV Tie-Breakers – Amsterdam

FC VERS:

  • FC Zoetermeer – Zoetermeer
  • LVV Lugdunum – Leiden
  • Kolping Boys – Alkmaar

Lees hier meer over SV VERS en de gezonde sportvereniging.


NOC*NSF 18 sep. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: