Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Ren mee met de AppRENdorp!

NOC*NSF15 mei 2020

Al zes jaar op een rij is het Zwolse hardloopevenement AsRENdorp een groot succes. Door het coronavirus gaat de zevende editie deze zomer niet door, maar de organisatie heeft met het eerste, gezelligste virtuele hardloopevenement van Zwolle en de rest van Nederland een alternatief bedacht: de AppRENdorp!

De AppRENdorp is voor kinderen én volwassenen. De allerkleinsten, tot en met 8 jaar, lopen een afstand van 800 meter. Kinderen van 9 en 10 jaar lopen 1200 meter en de kinderen van 11 en 12 jaar oud moeten 1600 meter afleggen. De volwassenen lopen vijf kilometer. De AppRENdorp duurt van Hemelvaartsdag (21 mei 2020) tot en met Tweede Pinksterdag (1 juni 2020).

Hoe werkt het?

Op 21 mei start de dag met een virtuele warming-up, ook wel de warming-app, die je kunt volgen op de website en op Instagram. In de periode tot en met 1 juni ren je de afstand die bij je leeftijd past. Na het lopen ben je automatisch geregistreerd en wordt je opgenomen in een online klassement. Dit gebeurt via een app die je downloadt op je telefoon. Deze app houdt bij welke afstand je loopt en hoelang je hierover doet. Let bij het hardlopen op dat je de richtlijnen van het RIVM in acht neemt!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend sinds woensdag 29 april. Je schrijft je in op de site van AsRENdorp en betaalt 2,50 euro voor deelname. Neem voor meer informatie een kijkje op deze pagina.


NOC*NSF 15 mei 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: