Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Webinars voor verenigingen

NOC*NSF09 apr. 2020

Noodgedwongen ligt momenteel een groot deel van het verenigingsleven stil: het cement van onze samenleving wordt geraakt. Op sportaccommodaties wordt niet meer gesport en ook de cultuurverenigingen hebben hun deuren gesloten. NOC*NSF is druk bezig om clubs toch te kunnen helpen door middel van webinars.

Het mooie van de crisis is dat er nieuwe initiatieven ontstaan. Verenigingen zetten zich bijvoorbeeld in als boodschappenservice voor ouderen, ze dagen hun leden uit via challenges op sociale media, er worden beweegactiviteiten voor ouderen georganiseerd en er worden ‘korfbaltuinen’ aangelegd. Alle initiatieven zijn te lezen op de NOC*NSF website, waar dagelijks nieuwe ideeën worden toegevoegd.

Hulpvragen verenigingen

De coronacrisis zorgt bij verenigingen voor veel nieuwe (ondersteunings)vragen. De afgelopen weken zijn we samen met onze stakeholders (bonden, gemeentes etc.) druk bezig geweest om deze vragen op te halen en daar passende ondersteuning voor te ontwikkelen.

Webinars

Om verenigingen juist in deze unieke periode te ondersteunen, hebben we drie online webinars ontwikkeld, die we samen met Rabobank aan de verenigingen willen aanbieden.

De webinars duren 60-75 minuten en zijn online voor elke vereniging toegankelijk.

Het aanbod:

  1. Financieel gezond de crisis door
    Hoe zorg je als vereniging juist in deze periode voor (nieuwe) inkomstenbronnen?
  2. Ledenbinding nu we elkaar op de club niet meer ontmoeten
    Hoe zorgen we er tijdens de coronacrisis voor dat we onze leden aan de vereniging blijven binden?
  3. Communiceren, juist nu, maar hoe?
    Hoe blijf je als vereniging ook in een periode waarbij je elkaar fysiek niet ziet in contact met je leden?

NOC*NSF 09 apr. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: