Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Overleef de quarantaine met de Quarantaine-Box!

NOC*NSF29 apr. 2020

Naarmate de sportwereld langer stil blijft staan, zoeken steeds meer clubs naar creatieve ideeën om tóch verbonden te blijven met hun leden. Online challenges, trainingen via een videovergadering en webinars van vooraanstaande sprekers; iedereen verzint wel wat.

Ook MHV Maarssen heeft niet stil gezeten. De hockeyvereniging lanceerde namelijk de ‘MHV Quarantaine-Box’. Met een aankoop steun je de leveranciers van de club, de lokale middenstand in Maarssen én de club zelf!

De inhoud

In de Quarantaine-Box zitten een hoop verschillende items. Je krijgt een luxe feeststol met amandelspijs van Bakker Roel, een Cacciatore worst van Dorresteyn, vier flesjes speciaal lentebier van Bavaria, drie flessen wijn van de Wijngenoten en een cadeaubon ter waarde van tien euro van Bruntink Bloemen. Dit alles zit verpakt in een mooie, duurzame verpakking van de Sligro.

Bestellen?

De prijs van de Quarantaine-Box bedraagt zestig euro. Je kunt de box bestellen via deze link. Hier kun je aangeven op welk moment je de box graag wil ontvangen. De ‘MHV Quarantaine-Box’ wordt gratis bezorgd.


NOC*NSF 29 apr. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: