Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Inspirerende webinars van de KNZB

NOC*NSF24 apr. 2020

Omdat de sportcomplexen gesloten zijn, zoeken verenigingen en bonden naar andere manieren om iets aan te bieden aan hun leden. Zo startte de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) begin april met inspirerende en leerzame webinars, waarmee zij zwemmend Nederland willen boeien en te binden.

Elke dinsdag, woensdag en donderdag zal een bekende coach, sporter of bestuurder uit de zwemwereld een webinar verzorgen. Elke webinar start om 20.00 uur en duurt ongeveer een halfuur. Wanneer je als sporttechnisch kader een webinar volgt, ontvang je hiervoor 0,5 licentiepunt. Om dit halve licentiepunt te ontvangen, moet je na afloop van de webinar een mail sturen naar opleidingen@knzb.nl. Vermeld daarbij voor welke vereniging je actief bent en welke webinar je hebt gezien. Deze regeling is één keer geldig. Je krijgt dus niet voor elke webinar die je volgt, opnieuw een half licentiepunt.

Bekende sprekers

De afgelopen drie weken hebben een aantal gerenommeerde namen uit de zwemwereld al de revue gepasseerd. Zo trapte de KNZB af met een webinar van Arno Havenga, die als speler driemaal werd verkozen tot Nederlands Waterpoloër van het jaar en als coach van de Nederlandse waterpolovrouwen het EK van 2018 won. Robin van Galen, trainer van de waterpolodames die in 2008 goud pakten op de Olympische Spelen, vertelde over leiderschap en besturen en Sander Nijhuis, hoofdcoach van het paralympische zwemmen, besprak in zijn webinar vier toepasbare lessen uit het parazwemmen. Ook Ronald van Ombergen, bestuurslid van de KNZB, kwam al aan bod. Hij sprak over hoe je als vereniging kunt groeien.

Meer informatie

Op de dag van de webinar verschijnt er een link op deze pagina en op de sociale kanalen van de KNZB. Je neemt deel door op de link te klikken; verder hoef je je niet aan te melden. Via dezelfde pagina zijn de webinars later ook terug te kijken.


NOC*NSF 24 apr. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: