Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Samen kom je verder!

NOC*NSF16 dec. 2019

Goede ideeën hebben bestuurders van sportverenigingen vaak genoeg, maar om die dan ook echt te realiseren, daar komt meer bij kijken. Een paar tips van Marcel Nieuwenhuizen, voorzitter van hockeyclub De Mezen in Harderwijk, die de moeite van het lezen waard zijn. De belangrijkste: betrek andere partijen én de leden erbij. Samenwerken helpt echt!

Marcel Nieuwenhuizen vertelt vol overgave over alles wat er binnen zijn club gebeurt in het artikel op Sportplezier.nl

Zeker gelet op de huidige ontwikkelingen rond het lokale sportakkoord is het verhaal van deze club een voorbeeld voor hoe je je eigen ideeën kunt verwezenlijken door ze ook zinvol voor andere clubs of partijen binnen de club te laten zijn.

 


NOC*NSF 16 dec. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: