Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nationale Sportweek 2019: handige promotietool

NOC*NSF04 sep. 2019

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport verbindt en levert mooie vriendschappen op. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek dit jaar! En je sport promoten wordt nu nóg makkelijker met een handige promotietool!

 

Je club promoten doe je uiteraard tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek door activiteiten te organiseren. Maar ook op andere manieren kun je mensen laten zien en weten wat jouw club allemaal doet. Laat bijvoorbeeld je volgers op social media weten wat de sport(club) met jullie doet en roep jullie leden op hetzelfde te doen. Dat kan natuurlijk de tijdens de sportweek, maar ook voorafgaand. Deel je mooiste sportmomenten en tag de @Nationalesportweek. Zo activeer en inspireer je ook andere clubs om mee te doen. Bovendien maak je zo deel uit van de landelijke campagne en uiteraard de NOC*NSF Nationale Sportweek community. Dat levert ook extra zichtbaarheid op. Gebruik hiervoor de volgende hashtags:

  • #NSW2019
  • #BeActive
  • #sportdoetietsmetje

Nieuwe tool

Meedoen op social media wordt deze zomer nog makkelijker, dankzij onze social media personalisatietool! Hiermee maak je gemakkelijk promotiemateriaal aan voor jouw organisatie: een flyer, poster of social media post. Helemaal in stijl van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Houd een paar leuke foto's en het logo van jouw organisatie bij de hand. Want je kunt het materiaal personaliseren naar je eigen stijl! Vergeet vooral niet de NOC*NSF Nationale Sportweek te taggen. 


NOC*NSF 04 sep. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: