Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

AVG-programma blijft beschikbaar voor verenigingen

NOC*NSF15 mei 2019

Recentelijk zijn de gebruikers van het AVG-programma van Stichting AVG voor Verenigingen geïnformeerd over het verlengen van hun licenties. Dankzij dit programma hebben zij zich in orde kunnen maken voor de AVG-wet. Het is echter verplicht om blijvend te kunnen aantonen dat je voldoet aan de AVG. Het komende jaar wordt dus opnieuw de mogelijkheid geboden dit programma te gebruiken.

Het afgesproken, gereduceerde tarief voor deelname is €60,- per jaar of €15,- per kwartaal. Verder zijn er ook nieuwe functies in het programma die het AVG-werk makkelijker maken, zoals een automatische AVG-verklaring. Daarnaast kan je kosteloos gebruik maken van de telefonische juridische AVG Helpdesk.

Verlengen of aanvragen

Heb je reeds een licentie, dan kan je deze verlengen vóór 1 augustus a.s. Verlengen doe je in 3 stappen:

  1. Log in via https://www.avg-programma.nl/sport op het AVG-programma
  2. In de rechterbovenhoek staat de melding dat je licentie per 1 augustus verloopt
  3. Klik op deze melding en maak je keuze tussen een licentie voor een jaar of kwartaal

Verleng jouw licentie

Heb je nog geen licentie maar wil je wel graag gebruik maken van dit programma, ga dan naar de website van Stichting AVG voor Verenigingen via https://avg-programma.nl en meld je aan met kortingscode SPORTAVG70


NOC*NSF 15 mei 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: