Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Programma’s, aanbod en promotietool

Via Clubbase kan jouw club meedoen aan programma’s zoals Sportactie, Sportakkoord, Rabo ClubSupport en de NOC*NSF Nationale Sportweek, maar ook over regionale, lokale en sportspecifieke programma’s zoals de Open Golfdagen, GaSchaatsen en Sport in Deventer.

Programma’s

Via het onderdeel programma’s kun je op Clubbase bepalen aan welke programma’s jouw club meedoet en je kunt ook zien waar jouw club al eerder aan mee heeft gedaan. Hierbij maken we doormiddel van tabbladen onderscheid tussen platformen en initiatieven. Verschil is dat een sportclub voor een platform zelf aanbod kan aanmaken en voor een initiatief niet.

Zowel onder platforms als onder initiatieven krijg je alleen programma’s te zien die op basis van de door jou opgegeven clubkenmerken (sporten en locaties) voor jou relevant zijn. Per platform en initiatief is uitgebreide informatie beschikbaar, zodat je goed kan bepalen wat de toegevoegde waarde is voor jouw sportclub. Bekijk de voor jouw sportclub beschikbare platformen hier.

Aanbod aanmaken

Als je meedoet met een platform heb je de mogelijkheid om jouw sportaanbod te promoten op het betreffende platform. Afhankelijk van de instellingen van het platform kan je bijvoorbeeld sportactiviteiten of lesreeksen gratis, betaald of doormiddel van credits aanbieden, zodat sporters bij jou komen sporten. Bekijk ook de veelgestelde vragen over aanbod aanmaken, beheren en verbeteren. Je vindt hier onder meer een tutorial over het aanmaken van sportaanbod

Promotietool

Organiseer je binnenkort een leuk evenement? Een open dag? Een feestje? Dan wil je dit natuurlijk promoten. Met de promotietool creëer je gratis, snel en eenvoudig promotiemateriaal om jouw (sport)aanbod en/of jouw sportclub zelf te promoten. Kies bijvoorbeeld een poster, facebook-header, Instagram-post, flyer of narrowcasting en pas kleuren, teksten en/of foto’s aan. Downloaden en verspreiden maar! Klik hier voor de promotietool.

Andere tools

Via Clubbase vind je ook nog andere handige tools, bijvoorbeeld het stappenplan voor grensoverschrijdend gedrag en de e-learning ‘verantwoord alcohol schenken’. Klik hier voor meer informatie.

Aan de slag

Ga vooral zelf aan de slag met de programma’s. Zorg dat sporters mee kunnen doen met jouw sportaanbod en promoot dit sportaanbod via de eigen gemaakte promotiematerialen.

 

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: