Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Amsterdamse Sport- en Beweegweek

Doe mee met de Amsterdamse Sport- en beweegweek!

De Amsterdamse Sport- en Beweegweek is een unieke gelegenheid voor Amsterdammers om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de diverse sport- en beweegactiviteiten die de stad te bieden heeft. Dit jaar heeft elke Amsterdammer van 20 tot en met 29 september de mogelijkheid om gratis kennis te maken het het sport- en beweegaanbod in de buurt. En misschien dus wel bij jouw club. Met clubs bedoelen we ook zorg- en welzijnsorganisaties en buurtinitiatieven in alle stadsdelen.

Amsterdam als sport- en beweegstad

Amsterdam wil een echte sport- en beweegstad zijn, waar elke Amsterdammer kan sporten en bewegen in een gezond, inclusief en veilig sportklimaat. Sporten en bewegen moeten voor iedereen bereikbaar en betaalbaar zijn. De Amsterdamse Sport- en Beweegweek is een manier om het aanbod onder de aandacht te brengen en mensen te inspireren om meer te bewegen.

Platform sportenbeweegweek.amsterdam

Dit jaar hebben we een online platform ontwikkeld met het volledige sport- en beweegaanbod tijdens de Amsterdamse Sport- en Beweegweek. Op dit platform kunnen gebruikers gemakkelijk zoeken, vinden en boeken wat het beste bij hen past.

Voordelen van dit platform:

  • Plaats gemakkelijk en snel je aanbod en monitor de aanmeldingen
  • Bereik nieuwe doelgroepen en potentiële leden
  • Communiceer rechtstreeks met de ingeschreven deelnemers voor én na de activiteit
  • Meer zichtbaarheid voor jou als sport- of beweegclub

Het platform is gebouwd op Sportmatch, een online platform van NOC*NSF dat sport- en beweegaanbod en de vraag bij elkaar brengt.

Aanmelden voor het platform

Ben je een sport- of beweegclub en wil je jouw aanbod op het platform plaatsen? Volg de volgende vier stappen:

  1. Maak een profiel aan. Dit profiel heb je nodig om je sport- of beweegaanbod te plaatsen.
  2. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je je club registreren op het platform genaamd Clubbase. Log in en zoek je club op in de database van NOC*NSF. Hiervoor heb je een clubnaam of KvK-nummer nodig van je sport- of beweegclub. Staat je club nog niet in de database? Vul dan je clubgegevens zelf in.
  3. Meld je via Clubbase aan voor de Amsterdamse Sport- en Beweegweek.
  4. Al het Sport- en Beweegaanbod dat jij op Clubbase plaatst komt terecht op het platform sportenbeweegweek.amsterdam.

Plaats je je aanbod vóór 1 juli, dan maak je kans op een professionele fotoshoot voor je club!

Let op: voor deelname aan de Amsterdamse Sport- en beweegweek zijn de Amsterdamse basiseisen voor je sportclub verplicht.

Liever een video?

Bekijk hier de instructievideo om je aan te melden bij Clubbase.

Wat voor activiteiten kan ik aanbieden?

Kort gezegd: al je sport- en beweegactiviteiten. Organiseer je bijvoorbeeld een gratis proeftraining om inwoners kennis te laten maken? Of zijn je huidige activiteiten gratis tijdens de Sport-en Beweegweek? Voeg ze toe aan het platform!

Activiteiten kunnen uiteenlopen van laagdrempelige wandelingen tot intensieve workshops of trainingen. Door je aanbod te delen kun je leden/deelnemers werven en ze na een proefles bijvoorbeeld een aanbieding doen om lid te worden. Daarnaast profiteer je van een stadsbrede campagne, wat betekent meer zichtbaarheid voor jouw club! Wacht niet te lang, de zomervakantie komt er aan!

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Wil jij je graag aanmelden maar kom je er niet helemaal uit? Dat is geen
probleem! Omdat het platform draait op Sportmatch van NOC*NSF, staat de supportdesk van NOC*NSF klaar om je te helpen. Je kunt de supportdesk bereiken via e-mail, WhatsApp, Chat en X. Scroll naar beneden op deze pagina voor alle details.

Clubondersteuners

Je kunt ook de clubondersteuners van je stadsdeel benaderen. Zij zijn getraind om sport- en beweegclubs te helpen bij het aanmeldproces op het platform. Zie hier een overzicht van de clubondersteuners per stadsdeel. Ook de clubondersteuners bij Team Sportservice Amsterdam kunnen je verder op weg helpen.

Informatieavonden

We organiseren de komende periode diverse informatieavonden waarbij we jou helpen bij het aanmeldproces. Ook ondersteunen we hoe je jouw activiteit(en) op laat vallen bij je doelgroep. Meld je aan voor een van deze informatieavonden via deze link. Zodra de data en locatie bekend zijn, wordt er contact met je opgenomen.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: