Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Programma’s: Platformen

Amsterdamse Sport- en Beweegweek 2024

Geen club aangemeld

Je dient als club te zijn aangemeld op Clubbase om mee te doen aan onze programma's. Is jouw club al wel aangemeld bij Clubbase, dan moet je nog even inloggen.

De Amsterdamse Sport- en Beweegweek is een unieke gelegenheid voor Amsterdammers om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de diverse sport- en beweegactiviteiten die de stad te bieden heeft. Dit jaar heeft elke Amsterdammer van 20 tot en met 29 september om gratis kennis te maken het het sport- en beweegaanbod in hun buurt.

Amsterdam als sport- en beweegstad
Amsterdam wil een echte sport- en beweegstad zijn, waar elke Amsterdammer kan sporten en bewegen in een gezond, inclusief en veilig sportklimaat. Sport en bewegen moeten voor iedereen bereikbaar en betaalbaar zijn. De Amsterdamse Sport- en Beweegweek is een manier om het aanbod onder de aandacht te brengen en mensen te inspireren om meer te bewegen.

Dit online platform is dé plek waar je het volledige sport- en beweegaanbod tijdens de Amsterdamse Sport- en Beweegweek kunt vinden. Hier ontdek je alle activiteiten, evenementen en aanbieders in de gemeente Amsterdam. Je kunt gemakkelijk zoeken, vinden en boeken wat het beste bij jou past.

Voordelen van het platform zijn onder andere:

  • Alle sport- en beweegactiviteiten in Amsterdam op één plek
  • Eenvoudig zoeken, vinden en boeken van activiteiten
  • Blijf op de hoogte van sportevenementen en -activiteiten
  • Meer zichtbaarheid voor sport- en beweegaanbieders

Tijdens de Amsterdamse Sport- en Beweegweek ontdekken Amsterdammers hoe leuk, gezond en sociaal sporten en bewegen kan zijn!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: