Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Inspireren en ontmoeten bij het Sportcafé

Team sport Soest26 sep. 2023

Terugblik Sportcafé Vitaal Soest #4

 

 

Veel nieuwe gezichten, 3 interessante verhalen, openhartige inbreng van de deelnemers, een fijn ontvangst op de 1e Van der Huchtschool en de terugkeer in de schoolbankjes en de speelzaal maakten het een mooie 4e editie van ons sportcafé!

Lisette de Jong (linkedin-profiel) daagde ons uit om vanuit de juiste strategie tot gezonde keuzes te komen. Je leest meer over haar leefstijlcoach-activiteiten op lekkerlevenmetlisette.nl 

Purdey Horbach (linkedin-profiel)deelde haar persoonlijke aanpak om als voorzitter de jeugd te enthousiasmeren en activeren bij handbalvereniging BDC. Meer informatie over de club: Home - BDC (smeeingbdc.nl). Gersom Smit (linkedin-profiel) hield een interview met Purdey en gebruikte daarbij de cirkels van betrokkenheid en de jeugd participatieladder.

Querijn Hensen (linkedin-profiel) nam ons vanuit zijn persoonlijke verhaal mee in de uitdagingen om je inclusief op te stellen naar anderen. Nieuwsgierigheid naar iemands beleving en behoeften stond centraal. Meer informatie over de stichting waar Querijn zich voor inzet: John Blankenstein Foundation

Noteer vast in je agenda: donderdag 11 april 2024 is de voorjaarseditie van Sportcafé Vitaal Soest. Wil jij zelf een verhaal delen in een van de subsessies of wil je iemand anders aanbevelen, laat het ons weten! Samen maken we er een mooie 5e editie van.


Team sport Soest 26 sep. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: