Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Van de basis op orde naar vitale verenigingen in Lelystad in 2030

Sportbedrijf Lelystad26 jun. 2024

Het ondersteuningsbeleid van het Sportbedrijf Lelystad omvat drie niveaus – basis op orde, krachtig en vitaal die aansluiten bij het behalen van doelstellingen in de sportvisie 2030. Het is gericht op het creëren van inclusieve en actieve verenigingen en de focus ligt op maatschappelijke samenwerking die de verenigingsondersteuner en de vereniging realiseren op basis van transparantie, relevantie, en waardecreatie.

Wat we als Sportbedrijf doen en hoe we dit doen hebben we in de onderstaande infographic inzichtelijk gemaakt, want inzicht geef uitzicht.  

Samenwerken met het Sportbedrijf aan de 'basis op orde, de stap zetten naar een krachtige vereniging en vervolgens een vitale vereniging zijn die de inwoners van Lelystad structureel en meer met plezier laat bewegen?

Neem dan contact op met de verenigingsondersteuner Sander Enkelaar en/of de sportregisseurs van de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit. 


Sportbedrijf Lelystad 26 jun. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: