Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Spullen, advies, hulp of kennis nodig? 4 juli is het Match(ing)day!

Sportbedrijf Lelystad19 jun. 2024

Stichtingen en verenigingen in Lelystad opgelet: Spullen, advies, hulp of kennis nodig? Vraag het de Lelystadse Uitdaging!

Het is weer tijd om te matchen! Op donderdag 4 juli komt onze matchgroep weer bij elkaar om de nieuw binnengekomen hulpvragen te behandelen en op zoek te gaan naar mogelijke matches.

Is er binnen uw vereniging of stichting behoefte aan hulp in de vorm van kennis, spullen, mankracht of materiaal? Bijvoorbeeld advies voor het opzetten van de administratie of hulp voor het opknappen van je clubgebouw. Dien dan een aanvraag in via onze website en wie weet kan ons team van matchgroep leden een oplossing bieden. Aanvragen kunnen t/m 3 juli 2024 ingediend worden op: https://lelystadseuitdaging.nl/vraag-aanbod/

De Lelystadse uitdaging kijkt naar jullie hulpvragen en wie weet maken ze binnenkort een sportmatch.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met manager Simone Veldt via: simone@lelystadseuitdaging.nl of 06-45556767.


Sportbedrijf Lelystad 19 jun. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: