Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sport Meet-up | 11 juni 2024 in Sportcentrum de Koploper

Sportbedrijf Lelystad06 mei 2024

Lelystad is een stad met een groot speelveld vol met sport, bewegen, sportclubs, sportaccommodaties en (sport)parken. De stip op de horizon is gezet om Lelystad in 2030 een bruisende sport & beweegstad te laten zijn die voorziet in alle sport- en beweegbehoeftes van de inwoners en er wordt deze avond o.a. een update gegeven over de uitvoering en de planning van de sportvisie 2030.

Daarnaast kan jouw sportclub deze avond een mooi vrij besteedbaar bedragen winnen van €500,- waarmee de club nog vitaler kan worden door bijvoorbeeld te investeren in het technisch sportkader.

  • Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door het Sport & Vitaliteitsakkoord Lelystad, wat onderdeel is van het landelijke sportakkoord 2.0.

Het volledige programma is te lezen in de onderstaande uitnodiging. Wij verwelkomen jullie graag vanaf 17.45 uur met Food & Drinks in Sportcentrum De Koploper en aanmelden kan direct via: https://sportbedrijf.nl/sportmeetup/ tot en met uiterlijk vrijdag 7 juni.

 

 


Sportbedrijf Lelystad 06 mei 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: