Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Presentatie uitkomsten IHP Sport - 17 juni 2024

Sportbedrijf Lelystad27 mei 2024

We zijn verheugd om jullie mede te delen dat het Integraal Huisvestingsplan Sport inmiddels gereed is. Voordat dit plan wordt besproken in de gemeenteraad (25 juni 2024), willen wij de uitkomsten van het plan graag delen met de gebruikers van onze accommodaties.

Op maandag 17 juni 2024 organiseert het Sportbedrijf een bijeenkomst, waarin de presentatie over de uitkomsten van IHP Sport centraal staat. Omdat de verenigingen een inhoudelijke bijdrage hebben geleverd aan het tot stand komen van dit plan, hebben we Synarchis gevraagd de uitkomsten van het IHP Sport aan jullie te presenteren. Uiteraard bieden we op deze avond niet alleen de gelegenheid om de presentatie bij te wonen, maar ook om vragen te stellen en elkaar te ontmoeten. 

Uitnodiging

Datum: maandag 17 juni 2024

Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Locatie: Sportcentrum De Koploper; vergaderruimte 1e verdieping (De Hardloper)

Programma:                   

1. Welkomstwoord

2. Presentatie Synarchis - uitkomsten IHP 

3. Mogelijkheid tot stellen van vragen

4. Afsluiting

We hopen dat er veel vertegenwoordigers van verenigingen aanwezig kunnen zijn en kijken er naar uit om samen te werken aan de verdere ontwikkeling van het sportlandschap in onze gemeente. Om vooraf te weten wie wij van welke vereniging op deze avond gaan zien en spreken, vragen we je om je aan te melden. Dat kan via https://forms.office.com/e/nR1iN3tqLM.


Sportbedrijf Lelystad 27 mei 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: