Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Heb je een sport- en bewegenhulpvraag? Meld deze dan nu aan!

Sportbedrijf Lelystad01 mei 2024

Heb je een sport- en bewegenhulpvraag? Vanaf 8 mei a.s. start via onze partner Welzijn Lelystad een campagne waar alle deelnemers én inwoners opgeroepen worden om in beweging te komen. 

Alles wat met sport & bewegen te maken heeft, komt hiervoor in aanmerking. De vrijwilligerscentrale en het Sportbedrijf Lelystad willen zoveel mogelijk enthousiastelingen kunnen matchen met sportverenigingen of maatjes & bewoners in hun buurt. Deze campagne loopt tot en met 24 mei.

In de Flevopost komt dan ook een pagina grote advertentie met een QR-code die linkt naar vier fantastische vrijwilligers verhalen die je hier alvast kan lezen en bekijken: https://www.vrijwilligerslelystad.nl/flevopost-mei-2024

Disclaimer: er is helaas geen garantie op hulp. Maar meedoen vergroot wel de kans op een match.

Sport & bewegen hulpvraag plaatsen

  • Plaats vóór 6 mei a.s. een hulpvraag in de categorie ‘Sport & beweging’. Let op: om gevonden te worden door sportievelingen die aan de slag willen, is het belangrijk om deze categorie aan te vinken!
  • Tip: de titel en eerste regel zijn het belangrijkst. Die zien vrijwilligers het eerst. Zorg dus voor een goede pakkende zin.

Ter inspiratie staat hieronder een voorbeeld van hoe een hulpvraag eruit kan zien die wordt geïllustreerd door de bovenstaande afbeelding:

Titel: Aan de wandel met Gerda

Voorbeeldtekst: ‘Gerda zit in een rolstoel en kan niet makkelijk meer zelf buiten komen. Ze zou graag af en toe een ommetje willen maken. Wie komt wandelen met Gerda? Naast het wandelen, houdt ze ook van een praatje en een kopje koffie drinken samen na afloop. Deze hulpvraag kun je alleen of int een klein groepje doen. Naast Gerda zijn er nog meer bewoners die graag af en toe naar buiten zouden willen.’

We willen graag iedereen laten zien hoe leuk, makkelijk en gezellig het is om je voor een ander in te zetten. Heb je foto’s en leuke ervaringen die je wil en mag delen om anderen te inspireren? Welzijn Lelystad wil deze graag op haar socials delen, natuurlijk met een directe link naar jouw hulpvraag!

Alle hulpaanvragen voor sport & bewegen komen terecht op onze campagnepagina: Sport - Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad (vrijwilligerslelystad.nl)

Wacht niet langer en meld je hulpvraag direct aan!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze worden gesteld aan: Ludwig Bruins van Welzijn Lelystad via: l.bruins@welzijnlelystad.nl 


Sportbedrijf Lelystad 01 mei 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: