Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

14 mei: Workshop - Fotografie met je smartphone

Sportbedrijf Lelystad29 apr. 2024

Facebook, Instagram, TikTok, het gebruik van social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het vooral draait om beelden: foto’s of filmpjes. Het is dan ook van belang om goed beeldmateriaal te hebben voor bijvoorbeeld de promotie van je evenement op social media, flyers, website en persberichten.

Als vervolg op de workshop Canva, organiseert Sportservice Flevoland op 14 mei van 19:30 - 21:00 uur de workshop Fotografie met je smartphone, speciaal voor evenementenorganisaties en sportverenigingen in Flevoland.

Tijdens deze workshop leer je om alle functies en mogelijkheden van je smartphone fotocamera optimaal te benutten. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen, maar ook op het bewerken van de beelden op je smartphone en het toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en X (Twitter).
 
De workshop wordt gegeven door Francoise Mittertreiner van MFilms, hét trainings- en productiebureau voor zakeljk filmen en vloggen, fotograferen en podcasten.
 
Datum: 14 mei
Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Sportservice Flevoland
Adres: Het Ravelijn 50 Lelystad
Kosten: Gratis

Heb je interesse? Meld je dan via deze link aan: https://nl.surveymonkey.com/r/7P3QMY5 en ga aan de slag!


Sportbedrijf Lelystad 29 apr. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: