Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

13 tot 20 april: Indoor Swim to Fight Cancer in Zwembad De Koploper

Sportbedrijf Lelystad10 apr. 2024

Op zaterdag 13 april gaat een bijzonder evenement in Zwembad De Koploper van start ter ondersteuning van kankeronderzoek. In samenwerking met het Sportbedrijf Lelystad en de gezamenlijke zwemverenigingen wordt de Indoor Lelystad Swim to Fight Cancer georganiseerd. Dit evenement loopt tot en met zaterdag 20 april.

Door heel Nederland heen worden evenementen georganiseerd voor Swim to Fight Cancer, veelal in de buitenlucht. In Lelystad wordt in samenwerking met het Sportbedrijf Lelystad een indoor variant georganiseerd in Zwembad De Koploper. Alle zwemmende inwoners van Lelystad zijn uitgenodigd om zich te laten sponsoren door hun netwerk, familie en vrienden voor de gezwommen banen. Wethouder Sport, Dennis Grimbergen, zal op zaterdag 13 april het startsein geven voor deze sportieve week.

Gedurende de week zullen de zwemmende verenigingen in hun eigen trainingsuren zoveel mogelijk geld proberen op te halen. Ook gasten van De Koploper die komen banen zwemmen worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit initiatief. Donaties kunnen worden gedaan via de hoofdpagina van Indoor Lelystad Swim to Fight Cancer, te bereiken via www.bit.ly/lelystadswim of door het scannen van de QR-code.

De organisatoren hopen met de steun van de Lelystadse gemeenschap een aanzienlijk bedrag op te halen voor het goede doel. Op zaterdag 20 april zal het totale opgehaalde bedrag feestelijk worden onthuld.


Sportbedrijf Lelystad 10 apr. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: