Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Start2Bike racefietsen bij Toerclub Flevoland

Sportbedrijf Lelystad14 mrt. 2024

Toerclub Flevoland start op zaterdag 23 maart de cursus Start2Bike racefietsen. De cursus is bedoeld voor iedereen die wil starten met racefietsen of die zijn techniek wil verbeteren. In vier trainingen leer je de basisvaardigheden en kun je vol zelfvertrouwen op pad. 

De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een racefiets, maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets. Start2Bike van Toerclub Flevoland helpt je op weg. Samen met deskundige trainers werk je aan je basistechniek. Ook is er volop aandacht voor veilig wielrennen. In vier trainingen van elk 3 uur ga je de basistechniek op de fiets verbeteren. Na Start2Bike heb je je conditie verbeterd, nieuwe fietsvrienden gemaakt en het vertrouwen en de techniek om zelf lekker te gaan fietsen.

Ben je pas begonnen met wielrennen of zit je al wat langer op de fiets, maar heb je nog niet eerder een training gevolgd? Volg dan dit voorjaar de Start2Bike-trainingen bij Toerclub Flevoland in Lelystad. De eerste training is op zaterdag 23 maart en het vervolg is op 6 april, 20 april en 4 mei. We starten vanaf het clubgebouw van Toerclub Flevoland op sportpark Schouw in Lelystad. Je dient zelf te zorgen voor een racefiets, helm en neem voldoende drinken mee. Schrijf je in voor Start2Bike op www.start2bike.nl of kijk voor meer informatie op www.toerclubflevoland.nl.


Sportbedrijf Lelystad 14 mrt. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: