Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

03 april | Informatiebijeenkomst Integraal Huisvestingsplan Sport

Sportbedrijf Lelystad06 mrt. 2024

Lelystad wil een groeiende stad zijn, waarin iedereen voldoende ruimte heeft om te bewegen en te sporten. Een belangrijk onderdeel hiervan is een geschikt aanbod van sportaccommodaties, zowel binnen als buiten, zowel in kwantiteit als kwaliteit. Om in beeld te krijgen wat dit passende accommodatie bestand inhoudt, werken de gemeente Lelystad en Sportbedrijf Lelystad aan een IHP Sport (Integraal Huisvestingsplan). Op woensdag 3 april 2024 organiseren wij een informatiebijeenkomst om je bij te praten over het IHP Sport. Uiteraard is er ook tijd voor vragen, het delen van kennis en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Ben jij erbij?

Datum: woensdag 3 april 2024

Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Locatie: Sportcentrum De Koploper; vergaderruimte 1e verdieping (De Hardloper)

Programma:

1. Wat is een IHP Sport?
2. Toelichting op de eerste bevindingen
• Ontwikkelingen in Lelystad
• Resultaten enquête onder sportverenigingen
• Huidig gebruik van de accommodaties
3. Interactief deel: wat vinden de verenigingen van belang in relatie tot het IHP Sport?

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor deze informatiebijeenkomst bij het Sportbedrijf. Om vooraf te weten wie wij van welke vereniging op deze avond gaan zien en spreken, vragen we je om je aan- of af te melden. Dat kan via https://forms.office.com/e/nR1iN3tqLM of door onderstaande code te scannen.


Sportbedrijf Lelystad 06 mrt. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: