Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Clubtrainers, LO docenten en vakleerkrachten geslaagd voor 1e ASM Advanced cursus in Lelystad

Sportbedrijf Lelystad16 feb. 2024

Van 25 januari t/m 15 februari hebben founder van het Athletic Skills Model, Rene Wormhoudt, docenten Arjan Kraan en Geert Savelsbergh meer dan 25 deelnemers, waaronder trainers van verenigingen AV Spirit, Z&PC de Houtrib, Karate Do en vakleerkrachten bewegingsonderwijs van Stichting SchOOL en Porteum, meegenomen in de toepassingen van het Athletic Skills Model, de Transfers of Learning en de 10 grondvormen van bewegen in de praktijk.

Het Athletic Skills Model (ASM) is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd talentontwikkelingsmodel voor de topsport, de breedtesport en ongeorganiseerde sport, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst en cultuur. 

De vier cursusavonden hebben alle deelnemers inzichten gegeven die in daglijkse praktijk relatief eenvoudig zijn in te passen in lessen, bewegingsprogramma's en sportaanbod in zijn algemeenheid. De koppeling tussen theorie en praktijk zorgde ervoor dat alle deelnemers van elkaar konden leren. 

De organisatie van deze 1e ASM cursus in Lelystad is opgezet door een samenwerking tussen Porteum, Stichting SchOOL en Sportbedrijf Lelystad. Mocht u net zoals AV Spirit, Karate Do en Z&PC de Houtrib meer willen weten over het Athletic Skills Model (ASM) en de kansen voor uw vereniging, dan kunt u contact opnemen met de verenigingsondersteuner Sander Enkelaar. Vanuit het Sportakkoord 2.0 kan er bijvoorbeeld een praktijkworkshop voor alle trainers en sportkader worden georganiseerd.


Sportbedrijf Lelystad 16 feb. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: