Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

25 maart | Sportbestuurdersontmoeting Flevoland - Gelukkig besturen

Sportbedrijf Lelystad12 feb. 2024

Namens onze partner Sportservice Flevoland nodigen we u graag uit voor de Sportbestuurdersontmoeting Flevoland 2024 - Gelukkig Besturen op maandag 25 maart, van 17.30 tot 21.30 uur, op het Ravelijn 50 in Lelystad.

Tijdens de centrale aftrap geeft Job van Eunen een presentatie over zijn visie op ‘Gelukkig besturen’. Kun je succesvoller zijn dan gelukkig? Denk je eens in… een club waar alle leden zich gedragen als trotse eigenaar in plaats van kritische consument. Job neemt ons mee terug naar de basis en vertelt over de route hoe ‘geluk’ normaal wordt.
 
Na de presentatie geven we je graag de kans om met andere bestuurders in gesprek te gaan over een aantal thema’s en vooral van elkaar te leren. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers aanwezig van de Flevolandse gemeenten en een aantal bonden om mee te praten. 

Klik hier om je aan te melden voor onderstaand interactieve programma op 25-3-2024!

PROGRAMMA
17:30 - 18:30 uur:          Ontvangst met broodjes en soep
18:30 - 19:30 uur:          Plenair gedeelte - Job van Eunen over ‘Gelukkig besturen’

19:30 - 20:15 uur:          Eerste sessie rondetafelgesprekken
20:15 - 21:00 uur:          Tweede sessie rondetafelgesprekken
21:00 - 21:30 uur:          Napraten met fris/koffie/thee

RONDETAFELGESPREKKEN
Samen met ondergetekende partijen hebben wij een lijst van actuele thema's opgesteld. Bij de inschrijving vragen wij jou daar twee uit te kiezen. Op de meest gekozen thema's gaan wij deze avond dieper in tijdens rondetafelgesprekken. Let op: omdat de definitieve thema's aan de hand van de aanmeldingen worden bepaald, communiceren we op een later moment welke thema’s behandeld gaan worden op deze avond. 

Wij ontmoeten je graag op maandag 25 maart!

Wanneer:           maandag 25 maart
Tijd:                   17:30 uur - 21:30 uur
Waar:                 Sportservice Flevoland, Het Ravelijn 50, Lelystad
Kosten:              Geen
 
Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Atletiekunie, Carrefour, Noordoostpolder, Gemeente Almere, Judo Bond Nederland, KNGU, KNHB, KNKV, KNLTB, KNVB, KNZB, NBB, Nevobo, Rabobank Flevoland, Sport & Cultuur Zeewolde, Sportbedrijf Lelystad, Sportservice Flevoland.

 

 

 

 


Sportbedrijf Lelystad 12 feb. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: