Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

15 april | Netwerkevent ´Samen doen´

Sportbedrijf Lelystad15 feb. 2024

Op 15 april 2024 organiseert de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad het netwerkevent ´Samen doen´. Dit organiseren zij voor alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen in Lelystad. Het thema voor deze avond is ´samen doen´.

De Vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad nodigt alle vrijwilligerscoördinatoren en bestuurders van de betreffende organisaties en iedereen die direct te maken heeft met het werken met en aansturen van vrijwilligers van harte uit om naar dit evenement te komen.

Aanmelden (verplicht) kan via deze link: Netwerk Event Vrijwilligerscentrale (office.com)

We gaan het 'Samen doen'
Hoe kunnen we meer en beter met elkaar samenwerken binnen het vrijwilligerswerk en het werken met vrijwilligers? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? We zijn allemaal op zoek naar mogelijkheden en hebben met dezelfde uitdagingen te maken, terwijl het antwoord vaak dichterbij ligt dan we denken. Tijdens het netwerkevent wordt hier dieper op ingegaan met elkaar. Het wordt een interactieve en vooral ook een hele leuke avond! De organisatie hoopt dat je aan het einde van de avond naar huis gaat met nieuwe inzichten en ideeën. 

Programma ‘Samen doen’
17.30 uur inloop en een hapje eten
18.30 uur aanvang programma
20.00 uur napraten en netwerkborrel
20.30 uur einde


Vragen? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale of bekijk alle info hier: https://www.vrijwilligerslelystad.nl/samen
Telefoon: 0320 707159
E-mail: vrijwilligerscentrale@welzijnlelystad.nl


Sportbedrijf Lelystad 15 feb. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: