Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Enquête invullen- Integraal Huisvestingsplan Sport (IHP-sport)

Sportbedrijf Lelystad31 jan. 2024

Dit jaar belooft voor de sport in Lelystad een interessant jaar te worden, want het eerste Integraal Huisvestingsplan Sport (IHP-sport) voor Lelystad wordt namelijk opgesteld. Een plan dat ervoor moet zorgen dat het sportaccommodatievraagstuk voor Lelystad op orde komt. Om een goed beeld te krijgen van het gebruik van de sportaccommodaties, de behoefte en tevredenheid van de gebruikers is er eind januari een enquête uitgezet. Wij hopen dat elke vereniging bereid is om deze enquête in te vullen. De uitkomsten van deze enquête worden gebruikt als input voor het Integraal Huisvestingsplan Sport. 

Het plan is gericht op het optimaliseren van sportaccommodaties, nu en in de toekomst. Het IHP-Sport dient als afwegingskader voor uitbreiding, vervanging en groei van de stad. Jaarlijkse updates door middel van een inventarisatieronde worden uitgevoerd door het Sportbedrijf. Goedkeuring en budgettoewijzing liggen bij de gemeente Lelystad. Aan het IHP-Sport kunnen geen rechten worden ontleend.

Namens de gemeente Lelystad en een onafhankelijk onderzoeksbureau vragen we uw vereniging om de verstuurde vragenlijst in te vullen. Dit kan tot donderdag 22 februari 2024.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u deze sturen naar: m.karel@sportbedrijf.nl 


Sportbedrijf Lelystad 31 jan. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: