Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Zoek met Sportbedrijf Lelystad mee naar sportkampioenen voor de verkiezingen - 20 januari 2024

Sportbedrijf Lelystad16 nov. 2023

Sportbedrijf Lelystad is van 16 november t/m 15 december op zoek naar Lelystadse sportkampioenen, want veel Lelystadse sporters hebben in 2023 bijzondere sportprestaties geleverd en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom organiseert Sportbedrijf Lelystad op zaterdag 20 januari 2024 de Lelystadse Sportverkiezingen. De organisatie nodigt daarom alle clubbesturen en clubleden uit om kampioenen aan te dragen voor deze verkiezingsavond in het Agora Theater.

De sportverenigingen zijn één van de belangrijkste partners van Sportbedrijf Lelystad en vele inwoners vinden bij jullie de mogelijkheid om hun (sport)talenten te ontdekken, ontwikkelen en in vele gevallen te etaleren. Wij nodigen u als bestuurder en als inwoner van de stad uit om dit evenement binnen uw vereniging onder de aandacht te brengen en ondersteunen uw daar uiteraard bij met diverse communicatie uitingen die gedeeld kunnen worden.

Sporters

Het is voor iedereen in Lelystad mogelijk om kandidaten aan te melden in de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent. Een kandidaat voor de verkiezing is iedereen die een prijs heeft gewonnen op lokaal, regionaal, landelijk of internationaal niveau. De prestatie dient geleverd te zijn in het jaar 2023. Na het aandragen van kandidaten nomineert een jury eind december drie kandidaten per categorie. Tijdens de Lelystadse Sportverkiezingen wordt de winnaar per categorie bekendgemaakt. De winnaar draagt deze titel het gehele jaar en de organisatie gaat er vanuit dat alle inwoners hierdoor geïnspireerd raken om nog meer te gaan sporten & bewegen. Zo geven we topsport en breedtesport de aandacht die het verdient.

Meer dan Sport, Sportsupporter en Onderwijs in beweging award

Uiteraard willen we verenigingen ook stimuleren om hetgeen nu op grote schaal gebeurd, het organiseren van de sport en meer maatschappelijke activiteiten, met veel plezier en passie voort te zetten en uit te bouwen richting de toekomst. Dit kan alleen door integraal elkaar samen te werken, waarbij de vrijwilligers de belangrijkste ‘speler’ zijn en dit zelfde geldt voor de waarde die het scholennetwerk (en in het bijzonder het bewegingsonderwijs) in de Lelystad vertegenwoordigd. U krijgt ook de mogelijkheid om een de ‘Sportsupporter’ van het jaar te nomineren en aan te geven waarom deze persoon het verdiend om in de spotlight gezet te worden. Ditzelfde geldt ook voor een school in de stad die extra sportieve activiteiten ontplooid en waarvan dit voorbeeld het absoluut waard is om met de stad te delen ter inspiratie.

Huldigen van jeugdkampioenen

Naast het uitreiken van de sporttitels delen we ook dit jaar weer het podium met zoveel mogelijk sporters en zetten we alle Lelystadse jeugdkampioenen op het podium in de spotlight tijdens een echte kampioenenparade. Zijn er nog kampioensteams of sporters uit de jeugd? Meld deze sporter of het team aan via https://www.sportbedrijf.nl/kampioenenparade/. Dit kan tot en met maandag 15 januari.

Meld kampioen(en) aan!

Heeft u als bestuurder een sporter of team binnen de vereniging of zelfs bij een collega sportaanbieder die in 2023 een bijzondere prestatie heeft geleverd? Draag dan uw kandidaat/kandidaten aan via https://www.sportbedrijf.nl/sportverkiezingen-nomineren/ Dit kan tot en met vrijdag 15 december 2023.

Nieuwsgierig geworden? Volg dan de komende weken de socials (https://www.facebook.com/SportbedrijfLelystad en https://www.instagram.com/sportbedrijflelystad/) en de actiepagina (https://www.sportbedrijf.nl/sportverkiezingen) voor meer updates.


Sportbedrijf Lelystad 16 nov. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: