Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Themabijeenkomst: HELP, vrijwilligers gezocht! | 7-11-2023

Sportbedrijf Lelystad17 okt. 2023

Herken je dit? Dat je op zoek bent naar vrijwilligers, maar ze niet meer zo makkelijk te vinden zijn? Hoe kun je vrijwilligers enthousiasmeren? De workshop HELP, vrijwilligers gezocht! op dinsdag 7 november door Lutger Brenninkmeijer geeft je de juiste handvatten.

Wat ga je doen?
In deze workshop wordt nader stil gestaan bij hoe je mensen kunt motiveren en hoe besturen in o.a. verenigingen werken. Onderzoeken en best practicus laten zien dat er wel veel mensen hun schouders er onder willen zetten. Maar hoe bereik je dat? Het goede nieuws is dat er wel degelijk knoppen zijn waar je als bestuur aan kunt draaien. Zie bijvoorbeeld vrijwilligers taken niet als een noodzaak maar als een mooie uitdaging. Immers mensen maken het verschil!

Programma
19:00 uur  Inloop
19:30 uur  Start workshop door Lutger Brenninkmeijer
22:30 uur  einde 

Locatie
Sportservice Flevoland, Het Ravelijn 50 Lelystad

Kosten
Gratis 

Lutger Brenninkmeijer
Lutger werkt al ruim 25 jaar als adviseur in sportmanagement en sportmarketing voor bonden, gemeenten, bedrijfsleven én verenigingen. En in zijn vrije tijd is hij actief in het verenigingsleven waar hij door de jaren heen zo ongeveer alle functies heeft bekleed: van het maken van het clubblad tot aan scheidsrechter, van achter de bar staan tot aan trainingen geven en van jeugdbestuur tot aan sponsorwerver.

Wil jij ook weten hoe jij in jouw vereniging voordeel kunt behalen bij het binden en boeien van vrijwilligers, schrijf je dan nu in via deze link.

 


Sportbedrijf Lelystad 17 okt. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: