Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportbedrijf Lelystad kijkt vol tevredenheid terug op NOC*NSF Nationale Sportweek 2023

Sportbedrijf Lelystad25 sep. 2023

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2023, die dit jaar van vrijdag 15 september tot en met zondag 24 september 2023 was, heeft Sportbedrijf Lelystad met een inspirerend sport- en beweegprogramma inwoners van Lelystad laten genieten van sport en bewegen. “Sport geeft je een boost” was de campagneboodschap van dit jaar. Er werd van alles georganiseerd, zoals Sportfestival De Rietlanden, verschillende workshops in zwembad De Koploper en de officiële opening van beweeg- en ontmoetingsplek Overcinge.

Verbinding met elkaar in de stad
“Wij vinden de NOC*NSF Nationale Sportweek belangrijk, omdat verenigingen hiermee aan de stad kunnen laten zien welk sportaanbod er is en dat er echt voor ieder wat wils is. De afgelopen jaren hebben we gezien hoe belangrijk het is om elkaar (weer) te vinden. Dat jongeren elkaar opzoeken, dat niemand eenzaam achter blijft en dat er verbinding is met elkaar in de stad. Sport is daarbij een belangrijk middel. Bovendien is sporten ook nog heel gezond”, aldus Eelco Derks, directeur-bestuurder van Sportbedrijf Lelystad.

Leven lang genieten van sport en bewegen
Samen met Porteum, Stichting SchOOL en sport- en beweegaanbieders (verenigingen) heeft Sportbedrijf Lelystad inwoners van Lelystad kennis laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten in Lelystad, met als doel hen te inspireren om een leven lang te genieten van sport en bewegen.

Gratis sportclinics en open dagen
Sport- en beweegaanbieders hebben in de NOC*NSF Nationale Sportweek hun deuren opengesteld met gratis sportclinics en open dagen om inwoners van Lelystad te laten proeven van hun sportaanbod. Deze werden via het verenigingsplatform van Sportbedrijf Lelystad, www.sportinlelystad.nl, aangeboden.

Sportbedrijf Lelystad kijkt vol tevredenheid terug op de NOC*NSF Nationale Sportweek.


Sportbedrijf Lelystad 25 sep. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: