Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Aangepast sporten bij Flevostar Lelystad

Sportbedrijf Lelystad06 aug. 2023

Sporten en bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig bestaan er veel verenigingen in Flevoland die inzetten op aangepast sporten. Zo ook Flevostar Lelystad. Zij bieden badminton, tafeltennis en volleybal aan voor mensen met hart- en vaatziekten. Carla Rijnbeek, bestuurslid van de vereniging Flevostar Lelystad, vertelt hier meer over. Benieuwd naar de activiteiten bij jou in de buurt? Bekijk dan: https://www.unieksporten.nl/sportaanbieder/3238/flevostar-lelystad.

Flevostar biedt zowel badminton, tafeltennis en volleybal in Lelystad. Carla: “We zijn een vereniging waar iedereen vanaf 18 jaar welkom is, ongeacht hun conditie. Bij ons kunnen mensen op eigen tempo zonder druk sporten. We willen dat mensen zich op hun gemak voelen en niet het gevoel hebben dat ze niet kunnen deelnemen als ze zich even niet lekker voelen. Binnen de vereniging letten we op elkaar en dat vinden we belangrijk. Als vereniging zijn we erg hecht met elkaar en hebben we veel plezier samen. Het is meer dan alleen sporten. We proberen elkaar te ondersteunen en organiseren ook activiteiten, zoals een kerstborrel of een bijeenkomst voor de afsluiting van het seizoen.”

Voor een klein bedrag is het mogelijk om van september t/m juni te sporten, zodat ook bewegen voor mensen met een kleinere portemonnee mogelijk is. Carla: "We blijven opzoek naar nieuwe leden en staan ook open voor mensen met bijvoorbeeld een niet-aangeboren hersenletsel. We vragen een contributie van €100 per seizoen. We proberen het betaalbaar te houden. Als iemand op zoek is naar een plek om op een ontspannen manier te sporten en deel uit te maken van een gezellige sportvereniging, nodigen we hen van harte uit om langs te komen.

Nieuwsgierig geworden? Het is ook mogelijk om gratis 2 à 3 keer te komen kijken welke activiteit bij jou past. Neem dan contact op met Carla Rijnbeek via 06 23 70 73 83 of info@flevostarlelystad.nl.

Meer informatie:

Website: https://www.flevostarcardiosport.nl

Activiteiten

Volleybal
Elke maandagavond van 20.00 - 21.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur
Gondel 27 – 26, 8243 CR Lelystad

Badminton en Tafeltennis
Elke zaterdagmorgen van 09.15 - 10.15 uur. Inloop vanaf 08.45 uur
Horst 29 – 02, 8225 MV Lelystad


Sportbedrijf Lelystad 06 aug. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: