Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Meld u en uw team aan voor de Sport Meet-up en Volleybaltoernooi op 21-9-2023 in de Nationale Sportweek

Sportbedrijf Lelystad09 jul. 2023

Op donderdagavond 21 september organiseert Sportbedrijf Lelystad i.s.m. het Sportplatform Lelystad VV Volta voor alle sportaanbieders en andere netwerkpartners in de stad een Sport Meet-up in sportcomplex De Rietlanden. Dit keer ontmoeten en sporten we met elkaar tijdens het mix volleybaltoernooi en praten we na tijdens de 3e helft in de kantine. Met de ambitieuze Sport- en beweegvisie 2023- 2030 willen we middels deze activiteit de onderlinge binding boosten en u kunt een aantal interessante gastsprekers verwachten tijdens de interactieve warming up.

Let op! Als u met trainers, commissie- en/of bestuursleden deelneemt, dan mogen zij op 23-11-2023 gratis deelnemen aan een praktijkworkshop over de Athletic Skills Model methodiek, waar een speciale en actieve themabijeenkomst voor wordt georganiseerd.

Het programma van de Sport Meet-up & Volleybaltoernooi:
17.30 uur      Inloop en ontvangst met een gezond hapje en sportdrankje
18.00 uur      Welkomstwoord, door Bas Bokkes, manager Sport, Bewegen & Vitaliteit bij Sportbedrijf Lelystad
18.05 uur      Flits presentatie 1: Athletic Skills Model door Yordi Vermaat, docent Athlethic Skills Model
18.20 uur      Flits presentatie 2: Week van het Aangepast Sporten, Tamaryoës, Kok buurtsportcoach Speciale Doelgroepen bij Sportbedrijf Lelystad
18.30 uur      Flits presentatie 3: OldStars, Froukje van 't Hoff, buurtsportcoach Senioren & Zorg bij Sportbedrijf Lelystad
19.00 uur      Volleybaltoernooi o.l.v. VV Volta
21.00 uur      3e helft in kantine van Sportcomplex De Rietlanden

Meld u en uw team aan
Aanmelden voor deze speciale editie van de Sport Meet-up en Volleybaltoernooi in de Nationale Sportweek 2023 kan t/m vrijdag 8 september 2023 via onderstaand formulier. Een volleybalteam bestaat uit 7 spelers. Wilt u samen met uw directe collega's als team meedoen aan het toernooi? Laat dit dan via een opmerking op het formulier weten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar Sander Enkelaar, verenigingsondersteuner bij Sportbedrijf Lelystad, via s.enkelaar@sportbedrijf.nl.

 


Sportbedrijf Lelystad 09 jul. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: