Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Maak sportaanbod aan voor Nationale Sportweek 2023 en doe mee met Sportfestival De Rietlanden!

Sportbedrijf Lelystad01 jun. 2023

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2023, die dit jaar plaatsvindt van vrijdag 15 september tot en met zondag 24 september 2023, willen we dat iedereen in Lelystad gaat genieten van sport en beweging. Dit jaar gaan we met het sportieve hart een inspirerend sport- en beweegprogramma voor onze inwoners en in het bijzonder voor kinderen uit groep 8 van het basisonderwijs en eersteklassers van Porteum een Sportfestival organiseren in en rondom De Rietlanden.

Natuurlijk dagen we sportaanbieders (verenigingen en commerciële sportaanbieders) wederom uit om een toffe sportactiviteit voor iedere inwoner van Lelystad te organiseren die past binnen en bij zijn/haar niveau en talent.

1. Sportfestival De Rietlanden – dinsdag 19 en woensdag 20 september

Samen met de Lelystadse sportclubs willen wij Lelystedelingen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport en bewegen. Met het sportieve hart gaat het Sportbedrijf in samenwerking met Porteum, Stichting School en sportaanbieders (verenigingen) een inspirerend sport- en beweegprogramma voor onze inwoners organiseren en in het bijzonder voor kinderen uit groep 8 van het basisonderwijs en eersteklassers van Porteum in en rondom De Rietlanden en het schoolterrein rondom Porteum.

Op één centrale plek wordt de kracht van sport & bewegen tentoongesteld aan een specifieke doelgroep: groep 8 van het basisonderwijs en klas 1 van middelbare school Porteum. Op dinsdag 19 september vind dit plaats voor groep 8 tijdens een sportdag inclusief rondleiding op Porteum. Op woensdag 20 september wordt een sportdag georganiseerd voor alle eersteklassers van Porteum. Sportaanbieders en specifiek geselecteerde verenigingen kunnen dan op één plek, binnen & buiten hun sport ‘etaleren’. Vervolgens kunnen verenigingen en/of andere sportaanbieders hier kinderen/ouders die enthousiast zijn van de juiste informatie voorzien voor een proefles of andere activiteit.

2. Watersport activiteiten in de Koploper – vrijdag 15 t/m zondag 24 september

In Sportcentrum De Koploper organiseren we gedurende de hele week divers zwem- en speelaanbod voor meerdere doelgroepen vanaf 6 jaar. Deze activiteiten zorgen voor verbinding tussen inwoners, tussen inwoners en sportclubs en tussen sportclubs onderling.

3. Clubprofiel & sportaanbod aanmaken

Wilt u als club in de NOC*NSF Nationale Sportweek meedoen in de weekenden of toch liever doordeweeks? Via Clubbase bepaalt u dat zelf. Organiseer een gratis sportclinic, toernooi, sportmiddag of open dag en help mee om sporten en bewegen voor iedereen in Lelystad mogelijk te maken! U kunt het volledige sportoverzicht (met uitzondering van het sportaanbod op scholen) terugvinden op Sport in Lelystad.

Als sportclub kunt u op twee manieren aanbod aanmaken op Clubbase, namelijk met een clubprofiel (uitleg) en zonder een clubprofiel (uitleg).

Let op:
Bied bij voorkeur niet meer dan twee activiteiten aan tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. We willen voorkomen dat er te veel spreiding plaatsvindt bij de activiteiten. Zo hebben alle sportclubs voldoende kans op deelnemers en hopen we er samen voor te zorgen dat alle verenigingen een onvergetelijke NOC*NSF Nationale Sportweek beleven!  

Wilt u als sportaanbieder ook deelnemen aan dit fantastische festival en heeft u nog vragen over het aanmaken aanbod in de NOC*NSF Nationale Sportweek? Neem dan contact op met Sander Enkelaar, verenigingsondersteuner, via s.enkelaar@sportbedrijf.nl of Iris Visser, buurtsportcoach Jeugd & Onderwijs, via i.visser@sportbedrijf.nl


Sportbedrijf Lelystad 01 jun. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: