Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Netwerkevent 'Rode Loper Uit' 19-06-2023

Sportbedrijf Lelystad15 mei 2023

Op maandag 19 juni 2023 organiseert de vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad het netwerkevent ´Rode Loper Uit´ voor alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen in Congrescentrum De Pijler van 17.30 (incl. eten) uur t/m 21.30 uur. Het thema voor deze avond is ´vrijwilligers werven en behouden´.

Namens Welzijn Lelystad en de collega's van de vrijwilligerscentrale nodigt Sportbedrijf Lelystad dan ook van harte alle bestuurders, vrijwilligerscoördinatoren en iedereen die zich bezig houdt met het werven van vrijwilligers uit. Onlangs is de website waarop vacatures en oproepen kunnen plaatsen vernieuwd: www.vrijwilligerslelystad.nl

Locatie

Congrescentrum De Pijler
Ketelmeerstraat 90
8226 JX Lelystad

Om alles voor dit event zo goed mogelijk te laten verlopen is aanmelden verplicht. Klik hier om aan te melden: Netwerkevent 'Rode Loper uit'. Tijdens de bijeenkomst op 19 juni wordt hier ook meer over verteld en het programma ziet er als volgt uit: 

Programma

17.30 uur : inloop en een hapje eten
18.30 uur : start plenair programma

  • Uitkomst enquête vrijwilligersonderzoek
  • Inspirerende missie NLvoorelkaar / Jeroen de Punder
  • Lancering platform vrijwillige inzet

19.00 uur : theatervoorstelling 'Rode loper uit, achterdeur dicht'
20.30 uur : napraten en netwerkborrel
21.30 uur : einde

Theatervoorstelling 'Rode loper uit, achterdeur dicht'

Waar komt die titel 'Rode loper uit, achterdeur dicht' vandaan? Dat heeft te maken met vrijwilligers een warm welkom heten, zich onderdeel van het team laten voelen, maar ook moeite doen om ze te behouden. Door te luisteren, ze te waarderen en regelmatig te vragen aan je vrijwilliger: "wordt je nog blij van wat je doet en past dit ook bij jou?"

Tijdens deze interactieve voorstelling gaan we samen bekijken wat er goed gaat in het werven & behouden van vrijwilligers, wat er beter kan en hoe er ook meer van elkaars aanbod en expertise gebruik gemaakt kan worden. Een vrijwilliger die immers niet (meer) past bij de ene organisatie, kan misschien wèl zijn draai vinden bij een andere organisatie.

 


Sportbedrijf Lelystad 15 mei 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: