Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportbestuurdersontmoeting helpt ambities van sportclubs waar te maken

Sportbedrijf Lelystad19 feb. 2023

Sportbedrijf Lelystad en het Sportplatform Lelystad houden op maandag 3 april de Sportbestuurdersontmoeting 2023. Deze is van 17:30 uur tot 21.30 uur bij Sportservice Flevoland. Tijdens de bijeenkomst wordt per sportvereniging de clubambitie besproken, maar ook wordt bekeken hoe stakeholders in de provincie kunnen bijdragen om die verschillende ambities te realiseren.

Naast clubbestuurders zijn er vertegenwoordigers van verschillende projecten aanwezig die de sportverenigingen ondersteunen bij deze ambitie. Denk hierbij aan het Rabo Clubsupport programma, het Lokale Sportakkoord, gemeentelijke regelingen en bondsprojecten. 

RONDETAFELGESPREKKEN EN WORKSHOPS
De deelnemende sportbestuurders bepalen zelf welke thema's er aan bod komen. Dat doen ze al bij de inschrijving waar ze een keuze moeten maken uit een lijst met actuele thema's. De populairste thema's worden tijdens rondetafelgesprekken en workshops met experts besproken. Let op: omdat de definitieve thema's aan de hand van de aanmeldingen worden bepaald, kunnen bestuurders zich pas op de avond zelf inschrijven voor de aangeboden workshops en/of rondetafelgesprekken. 
 
PROGRAMMA
Het programma ziet er als volgt uit.

17.30 - 18.30 uur:   Ontvangst met broodjes en soep
18.30 - 19.00 uur:   Plenair gedeelte

  • Welkom
  • Roeier Niki van Sprang vertelt over zijn leven als topsporter, zijn olympische droom en de belangrijke rol die het verenigingsleven daarin heeft gespeeld.

19.15 - 20.00 uur:    Eerste sessie rondetafelgesprekken en workshops
20.00 - 20.45 uur:    Tweede sessie rondetafelgesprekken en workshops
20.45 - 21.00 uur:    Plenaire afsluiting
21.00 - 21.30 uur:    Borrel

Tijdens de borrel kunnen sportbestuurders vragen stellen en/of nieuwe ambities bespreken met verenigingsadviseurs van de gemeenten, sportbonden en NL Actief en werknemers van de Rabobank.

Aanmelden
Deze bijzondere sportbestuurdersontmoeting bezoeken kan door op deze link te klikken. 

Organisatie
De Sportbestuurdersontmoeting 2023 wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Caritas Urk, Carrefour Noordoostpolder, Gemeente Almere, Judo Bond Nederland, KNGU, KNHB, KNKV, KNLTB, KNVB, KNZB, Meerpaal Dronten, NBB, Nevobo, NL Actief, Sport & Cultuur Zeewolde, Sportbedrijf Lelystad, Rabobank Flevoland en Sportservice Flevoland.​

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tom Sloetjes, projectleider Sportservice Flevoland (0320 251 113, sloetjes@sportflevo.nl)

 

 

 


Sportbedrijf Lelystad 19 feb. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: