Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Zoek met Sportbedrijf Lelystad mee naar sportkampioenen

Sportbedrijf Lelystad11 jan. 2023

Sportbedrijf Lelystad gaat op zoek naar Lelystadse sportkampioenen, want veel Lelystadse sporters hebben in 2022 bijzondere sportprestaties geleverd en verdienen het om in de ‘sportlight’ gezet te worden. Daarom organiseert Sportbedrijf Lelystad op zaterdag 25 maart 2023 de Lelystadse Sportverkiezingen. De organisatie nodigt daarom alle clubbesturen, kader- en leden uit om kampioenen aan te dragen voor deze verkiezingsavond in de sporthal van De Koploper.

 

 

De sportvereniging is één van de belangrijkste partners van Sportbedrijf Lelystad en vele inwoners vinden bij jullie de mogelijkheid om zijn of haar (sport)talenten te ontdekken, ontwikkelen en in vele gevallen te etaleren. Wij nodigen u als bestuurder en als inwoner van de stad uit om dit evenement binnen uw vereniging onder de aandacht te brengen. Het is voor iedereen in Lelystad mogelijk om kandidaten aan te melden in de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent. Een kandidaat voor de verkiezing is iedereen die een prijs heeft gewonnen op lokaal, regionaal, landelijk of internationaal niveau. De prestatie dient geleverd te zijn in het jaar 2022. Na het aandragen van kandidaten nomineert een jury begin maart drie kandidaten per categorie. Tijdens de Lelystadse Sportverkiezingen wordt de winnaar per categorie bekendgemaakt. 

Meld kampioen(en) aan!

Heeft u als bestuurder een sporter of team binnen de vereniging of zelfs bij een collega sportaanbieder die in 2022 een bijzondere prestatie heeft geleverd? Draag dan de favoriete sporter of het team aan via dit aanmeldformulier. Dit kan tot en met zondag 5 maart 2023. Iedere sportliefhebber die een kandidaat of een team aandraagt, maakt kans op sportieve prijzen die we tijdens de Lelystadse Sportverkiezingen uitreiken.


Sportbedrijf Lelystad 11 jan. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: