Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Maak nu uw aanbod aan voor Scholierensport 2023

Sportbedrijf Lelystad09 nov. 2022

Doet uw vereniging ook mee aan Scholierensport 2023? Dit sportstimuleringsprogramma vindt komend jaar plaats van maart tot en met juni. Wij willen dat zoveel mogelijk kinderen van het basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs genieten van sport en bewegen. U als sportaanbieder speelt hierin een belangrijke rol. Maak daarom vóór 31 december 2022 uw sportactiviteiten voor Scholierensport aan. U wordt dan meegenomen in het overzichtelijke Scholierensport boekje. Door deelname aan Scholierensport maken er meer kinderen kennis met uw club en de sport die jullie aanbieden.

Clubprofiel & sportaanbod aanmaken
Om mee te doen aan Scholierensport maakt u een lesreeks van 4 lessen aan voor in de maanden maart, april, mei of juni. Dat doet u via uw Clubbase-account waarbij u vier proeflessen invoert voor 4 euro (3,01 euro + 0,99 administratiekosten). U vindt al het aanbod terug op Sport in Lelystad.

Als sportclub kunt u op twee manieren aanbod aanmaken op Clubbase, namelijk met een clubprofiel (uitleg) en zonder een clubprofiel (uitleg).

Declaratie & zaalverhuur
Voor de reeks van vier lessen mag er een declaratie van 25 euro per les voor een trainer aangevraagd worden. In totaal kan een sportaanbieder dus maximaal 100 euro declareren per lessenreeks. Dit geldt alleen wanneer er apart aanbod wordt aangemaakt voor Scholierensport. Wanneer de club deelnemers laat aansluiten bij reguliere lessen mag er niet gedeclareerd worden. Andere declaratieposten keren wij niet uit. Mocht er extra zaalhuur nodig zijn voor de activiteiten van Scholierensport kunt u dit kenbaar maken bij de projectleider van Scholierensport, Jorden Kallenbach. Hiervoor worden er geen extra kosten gerekend.

Vragen of meer informatie
Heeft u vragen over Scholierensport, Clubbase en/of het invoeren van activiteiten? Neem dan gerust contact op met Jorden Kallenbach, medewerker Communicatie & Marketing, via j.kallenbach@sportbedrijf.nl


Sportbedrijf Lelystad 09 nov. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: