Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Verenigingsmonitor 2022 gaat van start

Sportbedrijf Lelystad11 okt. 2022

Op donderdag 13 oktober ontvangen alle verenigingen uit Lelystad een digitale uitnodiging van het Mulier Instituut dat in opdracht van het Sportbedrijf Lelystad de verenigingsmonitor uitvoert. Hieronder leest u welke voordelen het biedt om deel te nemen voor uw vereniging.

Vul de verenigingsmonitor in
De gemeente Lelystad heeft op 4 oktober jl. haar sportvisie 2030 gepresenteerd. Het is nu van essentieel belang dat er inzicht wordt verkregen in waar het sportlandschap in Lelystad momenteel staat. Anders worden de doelen uit de sportvisie niet gehaald. Het beste instrument hiervoor is de verenigingsmonitor. Deze brengt de vitaliteit van de Lelystadse sportverenigingen in kaart. Op basis van de uitkomsten voert de gemeente gericht beleid in lijn van de sportvisie 2030. Sportbedrijf Lelystad ondersteunt met de resultaten de sportverenigingen nog beter.

Alle informatie uit deze vragenlijst wordt verwerkt in algemene statistische overzichten. In de rapportages die met behulp van deze data tot stand komen, zijn de gegevens van de vereniging niet te traceren. Om verenigingen direct van dienst te kunnen zijn, zijn de resultaten per vereniging bekend bij het Sportbedrijf. Wij delen de individuele rapportage dan ook graag om samen aan oplossingen te werken. 

Deelname wordt beloond!
Op donderdag 13 oktober ontvangt u per e-mail een uitnodiging voor de verenigingsmonitor. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer een half uur. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u de tijd neemt om deze in te vullen en danken u bij voorbaat vriendelijk voor uw medewerking. Er worden drie prijzen uitgereikt als beloning voor het invullen van de vragenlijst. U maakt kans op een bedrag van € 250, € 200 of € 150, dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een sportstimuleringsproject of kan gebruiken voor het aanschaffen van materiaal.

Tot slot
Voor vragen of opmerkingen over de vragenlijst neemt u contact op met Janine van Kalmthout, Mulier Instituut (onderzoek@mulierinstituut.nl). Voor vragen over de aanleiding voor het onderzoek kunt u terecht bij Sander Enkelaar, Sportbedrijf Lelystad (s.enkelaar@sportbedrijf.nl).

 

 

 

 

 


Sportbedrijf Lelystad 11 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: