Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Maak nu uw aanbod aan voor Nationale Sportweek

Sportbedrijf Lelystad01 jun. 2022

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022 (16 tot en met 25 september) willen we iedereen in Lelystad laten genieten van sport en bewegen. U speelt daarin als sportclub een essentiële rol. En daarom geven wij uw sportclub via het Sport- en Vitaliteitsakkoord maar al te graag een stimuleringsbijdrage. Zo staat uw sportclub maximaal in de schijnwerpers en ervaart de inwoner wat sport met hem of haar doet. Sportaanbieders (verenigingen en commerciële sportaanbieders) worden uitgedaagd om een toffe sportactiviteit te organiseren voor vooral de inwoners die op dit moment nog maar weinig bewegen.  

 

Als u in aanmerking wilt komen voor de stimuleringsbijdrage van € 250,- (voor één activiteit) of € 500, (voor twee activiteiten) moet u onderstaande twee stappen doorlopen. 

  1. Clubprofiel & sportaanbod aanmaken

Wilt u als club in de NOC*NSF Nationale Sportweek meedoen in de weekenden van de sportaanbieders of toch liever doordeweeks? Via Clubbase bepaalt u dat zelf. Organiseer een gratis sportclinic, toernooi, sportmiddag of open dag en help mee om sporten en bewegen voor iedereen in Lelystad mogelijk te maken! U kunt het volledige sportoverzicht (met uitzondering van het sportaanbod op scholen) terugvinden op Sport in Lelystad

Als sportclub kunt u op twee manieren aanbod aanmaken op Clubbase, namelijk met een clubprofiel (uitleg) en zonder een clubprofiel (uitleg). 

Let op:
Bied bij voorkeur niet meer dan twee activiteiten aan tijdens de Nationale Sportweek. We willen voorkomen dat er te veel spreiding plaatsvindt bij de activiteiten. Zo hebben alle sportclubs voldoende kans op deelnemers en hopen we er samen voor te zorgen dat alle verenigingen een onvergetelijke NOC*NSF Nationale Sportweek beleven!  

  1. Zo vraagt u de stimuleringsbijdrage aan

Om de stimuleringsbijdrage te kunnen ontvangen voor de start van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022 zijn er een paar spelregels en is er een procedure opgesteld. Maximaal 60 sportaanbieders kunnen gebruikmaken van de regeling. Dien uw aanvraag in door het formulier voor de stimuleringsbijdrage in te vullen. 

Contact
Neem voor vragen over de aanvraagprocedure of ondersteuning bij het aanmaken van het sportaanbod contact op met Sander Enkelaar (verenigingsondersteuner Sportbedrijf Lelystad, s.enkelaar@sportbedrijf.nl).


Sportbedrijf Lelystad 01 jun. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: