Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportweek en sportvisie hoofdmoot in 2e Sportcafé

Sportbedrijf Lelystad25 apr. 2022

Sportverenigingen in Lelystad denk alvast na over de activiteiten die jullie willen organiseren tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Die oproep is gedaan tijdens het tweede Sportcafé van dit jaar. Zo’n 40 organisaties uit de sectoren sport, zorg en welzijn waren woensdag 20 april aanwezig. Er is ook nog gesproken over de Sportvisie 2030. De gemeente wil dat Lelystad in dat jaar één van de gezondste steden van Nederland is.

De NOC*NSF Nationale Sportweek is dit jaar van vrijdag 16 september tot en met 25 september en Lelystad is opnieuw host city. Dit biedt sportverenigingen een extra mooie kans om door middel van leuke activiteiten bijvoorbeeld nieuwe leden te werven. Sport en bewegen is zeker na deze coronacrisis erg belangrijk. Daarom willen wij de inactieve inwoner op het gebied van sport in beweging laten komen. Uw sportclub speelt daarbij een essentiële rol, want alleen met passend aanbod bereiken wij gezamenlijk deze doelstelling. De activiteiten kunt u via clubbase plaatsen op de website van Sport in Lelystad. Voor de promotie van deze activiteiten is er vanaf medio juni geld beschikbaar vanuit het Sport & Vitaliteitsakkoord. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze verenigingsondersteuner Sander Enkelaar via e-mail: s.enkelaar@sportbedrijf.nl of via telefoon: 06 13 22 62 56.

Lelystad op weg naar gezondste stad van Nederland
De Sportvisie 2030 was al onderwerp van gesprek tijdens het eerste Sportcafé en heeft ook een prominente rol ingenomen tijdens de tweede editie. Gezondheid in combinatie met sport speelt een zeer belangrijke rol in deze visie van de gemeente Lelystad. De ambitie om Lelystad te laten behoren tot één van de gezondste steden van Nederland wordt de komende periode verder uitgewerkt in de sportvisie 2030. Duidelijk al wel is dat de basis in orde moet zijn. Er mogen bijvoorbeeld geen wachtlijsten bij sportclubs meer zijn. Investeringen in accommodaties en infrastructuur lijken daardoor onontkoombaar. Wilt u meer weten over de sportvisie 2030? Neem dan contact op met André Kasel, beleidsmedewerker sport van de gemeente Lelystad. 


Sportbedrijf Lelystad 25 apr. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: