Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportspullenbank breidt uit in 2022

Sportbedrijf Lelystad20 jan. 2022

De Sportspullenbank breidt dit jaar uit. Inwoners met weinig financiële middelen kunnen bij deze bank terecht voor sportspullen. Die sportspullen worden dit jaar op meerdere data tentoongesteld tijdens sportspullenmarkten. 

Iedereen moet kunnen sporten en dat proberen wij onder andere via onze Sportspullenbank mogelijk te maken. Geregeld roepen wij inwoners op om hun oude sportkleding en sportmaterialen vooral niet weg te gooien maar in te leveren bij één van onze inzamelpunten. Maar misschien heeft u als vereniging ook nog wel van dat soort spullen. Lever ze dan graag in. Waar dat allemaal kan leest u op de sportspullenbank-pagina op de website van het Sportbedrijf. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u misschien inwoners kent met weinig geld, maar die wel bij uw vereniging lid willen worden. Neem dan contact op met Tamar Yoës Kok, buurtsportcoach Speciale doelgroepen, via t.kok@sportbedrijf.nl of 06 13 92 07 42

Sportspullenmarkt 

Sportbedrijf Lelystad verzamelt de ingeleverde sportspullen en biedt deze aan via een zogeheten Sportspullenmarkt in het stadscentrum (Dukaatpassage 33). Inwoners met weinig geld krijgen een kaartje voor deze markten. Dit jaar vinden ze plaats op: 

  • Zaterdag 12 februari van 14.00 tot 18.00 uur 
  • Zaterdag 9 april van 14.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 11 juni van 14.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 12 november 14.00 tot 18.00 uur

Tegen een kleine prijs (1,2 of 3 euro) kunnen inwoners hier sportspullen kopen, zodat ze toch kunnen sporten en wie weet wel lid worden van uw vereniging. 


Sportbedrijf Lelystad 20 jan. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: