Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Themabijeenkomst vrijwilligers werven & behouden

Lansingerland23 jan. 2024

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠? 𝐎𝐟 𝐭𝐢𝐩𝐬 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐡𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐜𝐥𝐮𝐛 𝐡𝐨𝐮𝐝𝐭?𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠? 𝐎𝐟 𝐭𝐢𝐩𝐬 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐡𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐜𝐥𝐮𝐛 𝐡𝐨𝐮𝐝𝐭?

Een actueel vraagstuk in de sport en cultuur is het werven en behouden van vrijwilligers. Graag gaan wij met dit onderwerp met alle sport- en cultuurverenigingen aan de slag! Op een andere manier dan anders. We gaan omdenken, stappen uit onze vaste denkpatronen. Vanuit onverwachte hoek komen we tot nieuwe inzichten en praktische ideeën om vrijwilligers te werven en te behouden. Met interactie, energie en een lach.

𝗩𝗮𝗻 "𝗝𝗮, 𝗺𝗮𝗮𝗿.." 𝗻𝗮𝗮𝗿 "𝗝𝗮, 𝗲𝗻.."!

Op donderdagavond 7 maart staat vanaf 18.30u een hapje en een drankje klaar in 't Koetshuys (Noordeindseweg 100, Berkel en Rodenrijs).

Om 19.30u zal de workshop van start gaan. Onder begeleiding van Start2Create volgt een avond vol inspiratie, omdenken en positieve energie! Ben jij erbij? Aanmelden gaat via de QR-code of SBG-app.


Lansingerland 23 jan. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: