Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Cursusaanbod John Blankenstein Foundation

Lansingerland04 okt. 2023

Voor alle ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ in Lansingerland en omstreken wordt op 11 oktober 2023 de cursus โ€˜๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป. ๐——๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ.โ€™ door de John Blankenstein Foundation georganiseerd.

De cursus 'Sport voor iedereen. Diversiteit in onze club.' is een interactieve bijeenkomst waarin aan de hand van praktische werkvormen ervaringen worden gedeeld en meer begrip wort opgedaan over seksuele voorkeur en van mechanismen van insluiting en uitsluiting in de sport.
Altijd staat ook een ervaringsverhaal van een LHBTIQ+ (top-)sporter centraal. Met als doel: deelnemers concrete handvatten bieden waarmee zij zelf in staat zijn om op een proactieve wijze uitsluiting en discriminatie te herkennen en toe te werken naar een inclusie. Hiermee kan iedereen zelf bijdragen aan een positieve sociale norm en een veilig(er) sportklimaat binnen de club.
ย 
๐——๐˜‚๐˜€: ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜€๐—ผ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ป๐—ผ๐—ฟ๐—บ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด(๐—ฒ๐—ฟ) ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜? Meld je dan aan via de link!
ย 
๐š†๐šŠ๐š—๐š—๐šŽ๐šŽ๐š›: woensdag 11 oktober โ€™23
๐šƒ๐š’๐š“๐š: 19:30u tot 21:00u (inloop 19:15u)
๐š…๐š˜๐š˜๐š› ๐š ๐š’๐šŽ: trainer/coaches, bestuursleden, geรฏnteresseerden
๐™ป๐š˜๐šŒ๐šŠ๐š๐š’๐šŽ: DSV Full Speed (Kerkpolderweg 5, 2625 EB Delft)
๐™ฐ๐šŠ๐š—๐š–๐šŽ๐š•๐š๐šŽ๐š—: https://aanmelden.sbg-app.nl/register/35447214-1816-4657-ae86-930b9950af1e
๐™บ๐š˜๐šœ๐š๐šŽ๐š—: gratis

Lansingerland 04 okt. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: