Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Eerste Urban Sports Editie

Lansingerland21 okt. 2022

In het weekend van 25 en 26 september heeft het eerste Urban Sports evenement in Lansingerland plaatsgevonden. Door de grote variatie van aanbod hebben 150 jongeren kennisgemaakt met veel nieuwe beweegactiviteiten.

Vanuit de gemeente Lansingerland werd de wens uitgesproken om een tof evenement te organiseren. Daarom zijn de jongerenwerkers van Grow-Up ingeschakeld en werd ook een professionele freerunner benaderd van Hero Academy. Samen hebben zij met Lansingerland Beweegt een programma opgesteld en waren er vele verschillende activiteiten waar de jeugd gratis aan kon deelnemen.

Met name Chase tag was voor veel deelnemers nieuw waarbij je het als tikkertje voor volwassenen kan zien. Er was een heel parcour opgesteld en het viel dan ook goed in de smaak. Ook de graffiti workshop was een succes waarbij zelfs schoenen werden ingekleurd en waren er skateboard- en step workshops. Op zondag was er een wedstrijddag georganiseerd en konden de deelnemers toffe prijzen winnen.

Het succes van dit weekend had met name te maken met het grote aantal deelnemers. Zij gaven aan dat deze sporten erg in trek zijn en hier liggen dan ook zeker kansen voor de nabije toekomst. Klik op de onderstaande link om de beelden van dit geslaagde evenement te bekijken!


Lansingerland 21 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: