Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Publiciteit nodig?

Lansingerland18 jul. 2022

Is er een leuk evenement, een specifieke activiteit of lopen er toevallig topsporters binnen jouw vereniging rond? RTV Lansingerland komt dan graag met je in contact!

De gemeente Lansingerland heeft een rijkelijk sportaanbod en RTV Lansingerland maakt daar graag content over. Dit kan in de vorm van radio uitzendingen of (live) televisieprogramma's die meermaals per week herhaald worden. Doordat RTV Lansingerland de komende tijd meer gaat inzetten op hun sportrubriek komen zij graag in contact met sportverenigingen- en aanbieders die mooie verhalen opleveren. Je kunt denken aan een sportactiviteit- of toernooi, een nieuwe samenwerking, sportaanbod voor een specifieke doelgroep, een super vrijwilliger/bestuur of misschien dat er wel een toekomstige sterspeler aandacht verdient. Uiteindelijk is het altijd een hele prestatie als een team promoveert.

Heb jij een mooi verhaal en wil je hier publiciteit? Neem dan contact op met Patrick van Uffelen door een mail te sturen aan info@rtvlansingerland.nlĀ 


Lansingerland 18 jul. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: